Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/beltjensfotografie.nl/public_html/wp-content/plugins/fastwp-redux-borano-extension/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Over Rob
Quote - Ansel Adams

You don't take a photograph, you make it

De fascinatie voor fotografie zat er al vroeg in. Als kind van een jaar of 10 rende ik al met de camera van mijn vader over de camping in Oostenrijk. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier wat in het rond gefotografeerd, tot ik begin 2017 besloot om mijn fotografie naar een hoger plan te tillen. Ik ben sindsdien bezig met de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool.

Het liefst ben ik met mensen bezig. Het leren kennen van de mensen die ik fotografeer, vind ik veruit het leukste element aan een shoot. Het zorgt voor een ontspannen sfeer. Die is nodig om foto’s met karakter te maken. “Je fotografeert mensen zoals ze echt zijn”, is dan ook het mooiste compliment dat ik kan krijgen.

Naast mijn opdrachten fotografeer ik eigenlijk alles wat ik leuk vind: van de natuur tot steden en alles wat daar tussen zit. Mijn website is daarom vooral een digitaal fotoalbum geworden dat ik wil laten zien. Daarnaast kom ik uiteraard graag met mensen in contact die door mij gefotografeerd willen worden. Dus… ik hoor graag wanneer ik jou op de gevoelige plaat mag vastleggen!